Pályázatok

Komplex élelmiszeripari fejlesztés
Az üzem jelenlegi elrendezése nem teszi lehetővé a bővülést. Zsúfolt gyártási terület nehezíti a termékek előállítását, térben-időben történő elhelyezését, tárolását. A jelenlegi kapacitásunkkal a rendelés állományunknak nem/részben tudunk eleget tenni. 2500 m2-en működik az üzem, a technológia erőforrások 100%-osan kihasználtak, termelésben munkaerőhiány tapasztalható.


Integrált vállalatirányítási rendszer kialakítása
Nagykanizsai székhelyünkön helyben telepített ügyviteli rendszer csomag működik lokális userekkel. Ennek a rendszercsomagnak egy része kerül cserélésre a projekt keretében. A meglévő és a régi rendszerek összekapcsolása interface programok segítségével történik. Az interfacek a felmérési szakaszban kerülnek meghatározásra. Minden csatlakozási ponthoz program kerül írásra, ami a két rendszer közötti konverziót megvalósítja. Az új rendszerhez, modulokhoz történő kapcsolódást felhő alapú rendszerrel oldja meg a vállalkozó, lokális telepítés nem történik. A szoftverek futtatása, feldolgozása, archiválása a cloudon keresztül valósul meg.


Innovatív fejlesztés a Kanizsa Pékség Zrt-nél
Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében a következő beruházás valósult meg: 2 db SP160-N spiráldagasztógép (dagasztócsészékkel)


Termelő kapacitások bővítése a Kanizsa Pékség Zrt-nél
A beruházás az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében valósult meg.